Hundetræning

Nye hold med opstart lørdag d. 6. april 2019:

Hvalpehold 2, kl. 10-11. Ialt 7 gange, kr. 595,-
Fortsætter/lydighedshold, kl. 11:15-12:15. Ialt 7 gange, kr. 595,- 

 

Nyt hold med opstart  onsdag d. 1. maj 2019

Hvalpetræning/begynder, kl. 17-18, ialt 7 gange incl 1 x teori, kr. 595,- 

 

Tilmelding pr. mail til traening@hundehjertet.dk

Du kan altid følge med på vores nye facebook side “hundehjertets legestue og træning”, der kun omhandler legestue samt træning.

 

Beskrivelse til Hvalpehold begynder:

Vi tager fat om alle de små ting man skal igennem med en ny hvalp. Indkald, kontaktøvelser, ja/nej, gå pænt i line, møde andre. Der vil være små frikvarter hvor hundene kan lege, da socialisering er en meget vigtig del af hvalpens start. Der vil være 1 x teori uden hund samt 6 x træning med hund.

Beskrivelse til Hvalpehold 2:

For Jer der har været på hvalpe begynder.
Her fortsætter vi med den gode kontakt til hunden, lineføring, sit, dæk, bliv, på plads. Ja og nej, indkald.
Vi udvider med øvelser af forskellig sværhedsgrad, så du og din hund altid vil være udfordret på den gode måde. Derudover kan der blive krydret med lidt sjove øvelser

Beskrivelse af fortsætter/lydighed:

Her laver vi almen lydighed som dæk, sit, plads, bliv, gå pænt i snor. Vi krydrer det med andre spændende øvelser som apportering og fremadsendelser, hvor vi prøver at dirigere hundene.

Beskrivelse til Theis sporhold:

Alle hunde kan lære at gå spor. Aktiver din hund med næsen og du har en lykkelig hund. At bruge næsen er noget af det mest meningsfyldte for en hund. Her får både du og din hund aktivering, frisk luft og et godt samarbejde.

Beskrivelse til Rallylydighed:
Rallylydighed er en sjov og hyggelig form for lydighed. For alle hunde.
Her er glæden, udstrålingen og samarbejdet vigtigere end præcisionen. Der må kommunikeres frit med hunden, og der er ingen krav om at der skal bruges særlige kommandoer. Ejer og hund skal gennem en bane hvor de ved hvert skilt skal gennemføre en øvelse. Der vil være forskellige baner med øget sværhedsgrad.

Nosework, Birgitte Lauritzen