Hundetræning

OBS! Vi er flyttet til ny adresse pr. 1 december. Bispegaarden, Smedegade 25, Ketting, 6440 Sønderborg

Nye hold:
Hvalpehold, start tirsdag d. 20 februar kl 17 teori uden hund, derefter træning fra torsdag d. 22 februar kl 17-18, ialt 8 gange kr. 680,-
Rallylydighed, start torsdag d. 22 februar kl 18:30-19:30, ialt 7 gange kr. 595,-

Nosework, opstart mandag d. 19 februar… mere info følger.

Tilmelding pr. mail til annette@hundehjertet.dk

Træner Theis Langvad:
Hvalpehold, 1. gang teori uden hund, tirsdag d. 20 februar OBS! 2. gang starter torsdag d. 22 februar kl 17:00-18:00, kr. 680,- 8 gange, pladser ledige
Rally-lydighed, begynder, torsdag d. 22 februar kl 18:30-19:30, kr. 595,- 7 gange/pladser ledige

Træner Birgitte Lauritzen: (se beskrivelser af hold nedenfor)

Nose Work begynder, kr. 720,- 8 gange, køb din plads her
Nose Work fortsætter, kr. 720,- 8 gange, køb din plads her

Beskrivelse til Rallylydighed:
Rallylydighed er en sjov og hyggelig form for lydighed. For alle hunde.
Her er glæden, udstrålingen og samarbejdet vigtigere end præcisionen. Der må kommunikeres frit med hunden, og der er ingen krav om at der skal bruges særlige kommandoer. Ejer og hund skal gennem en bane hvor de ved hvert skilt skal gennemføre en øvelse. Der vil være forskellige baner med øget sværhedsgrad.

Beskrivelse til Birgittes hvalpehold:

Der tages udgangspunkt i familiehunde som er under 8 mdr. ved holdstart.
Første gang er teori uden hund, hvor vi gennemgår grundlæggende ting omkring at få en hvalp i hjemmet. Emner som renlighed, ikke knurre ved madskålen, tilvænning til alene hjemme, hvalpebidning og hilse på gæster vil blive gennemgået og indlæring af disse ting demonstreres med demohund.
Resten af gangene er praktik med egen hund, hvor vi øver at gå pænt i snor, håndtering ved negleklip/dyrlægebesøg m.m., gå forbi andre hunde, komme ved indkald, forstå et NEJ, dæk og bliv, samt en træningstur i byen.

Beskrivelse til lydighed/familiehold:

Der tages udgangspunkt i familiehunde over 8 mdr.
Første gang er teori uden hund, hvor vi gennemgår grundlæggende ting omkring indlæring.
Indlæring, opbygning og vedligehold af træningsøvelser vil blive gennemgået demonstreres med demohund.
Resten af gangene er praktik med egen hund, hvor vi øver at gå pænt i snor, håndtering ved negleklip/dyrlægebesøg m.m., gå forbi andre hunde, komme ved indkald, forstå et NEJ, dæk og bliv, samt en træningstur i byen.

Beskrivelse til Nosework, begynder:

Alle hunde kan være med, vi starter absolut fra bunden. Din hund skal kunne koncentrere sig om en godbid i vekslende miljøer, også selvom der er andre hunde i nærheden.
Nose work er en aktivitet hvor hunden anvender sin fantastiske lugtesans. Nose work tager udgangspunkt i brugen af hunde til at opsnuse narkotika, sprængstof og lign. Dette er så tilpasset familiehunde, så de trænes på en harmløs fært (lavendel-hydrolat) og får mulighed for at øve sig på at finde den i 4 realistiske miljøer: Køretøjssøg, indendørssøg, udendørssøg og beholdersøg.
Nose work er nyt i Danmark, men vi har fra 2017 et officielt regelsæt og man kan deltage i konkurrencer, men behøver selvfølgelig ikke gøre det.
Så kom og vær med fra starten i denne velstimulerende aktivitet, hvor din hund er eksperten! Køb din plads her

Beskrivelse til Nosework, fortsætter:

For jer, som har været på begynderkursus og har en hund som søger på ren duft.
Vi øger sværhedsgraden af opgaverne, lærer mere om at læse hunden, vi kommer ind på systematik i søgene og lærer om hvad færten gør under forskellige forhold.

Tilmeld dig her